Online sportske kladionice - www.sportske-kladionice.org

Kladite se? Pokazat ćemo vam kako!

Aktualni bonusi

TOP internet kladionice

1. Registirajte se
2. Uplatite novac
3. Kladite se da biste osvojili

Registirajte se

Registracija je kod većine kladionica prilično jednostavna, brza i intuitivna. Ako nemate dovoljno iskustva s online klađenjem, preporučujemo vam korištenje samo onih kladionica koje imaju svoje stranice na hrvatskom jeziku.

Tijekom registracije uvijek dajite istinite i potpune podatke. Količina podataka koje morate dati kladionicama svugdje je ista.

Uglavnom se radi o vašem punom imenu, adresi stanovanja, datumu rođenja, email adresi, broju telefona, a potom i korisničkom imenu s pristupnom lozinkom. Ne morate se bojati zlouporabe vaših osobnih podataka. Sve informacije su sigurne, kladionice poštivaju zakone o zaštiti osobnih podataka.

Imajte na umu da će vas neke kladionice (npr. bwin.com) pitati za potvrdu podataka i punoljetnosti slanjem kopija osobne iskaznice ili putovnice. Ako ste dali lažne podatke, kladionica će vam oduzeti mogući dobitak.

U které sázkové kanceláře se zaregistrovat?

Preporučujemo vam da prođete kroz njihov popis linkova koje vidite na desnoj strani, gdje ćete naći detaljno opisane prednosti i nedostatke različitih kladionica. Najbolje kladionice, koje svoje stranice imaju na hrvatskom jeziku, uključuju Bwin.com, Bet-at-home.com i Expekt.com. Ako ste klađenje ozbiljno shvatili, svakako se okušajte na burzi koeficijenata Betfair, koja nije dostupna na hrvatskom, ali nudi dobre koeficijente i za iskusne igrače može biti korisna.

1. Registirajte se | 2. Uplatite novac | 3. Kladite se da biste osvojili

Servis: Dodaj u omiljene | Tiskaj stranicu | Mapa weba | AKTUALNI BONUSI!