Online sportske kladionice - www.sportske-kladionice.org

Kladite se? Pokazat ćemo vam kako!

Aktualni bonusi

TOP internet kladionice

Kladionica WilliamHill.com

"Korisnici se oslanjaju na nas. Pružamo im visoko kvalitetnu uslugu svjesni da im naš know-how prijateljske usluge omogućuju jedinstveno iskustvo." To je geslo poznate britanske kladionice William Hill.

William Hill je osnovana 1934. U inozemstvu, posebno u Velikoj Britaniji, ime William Hill je sinonim za klađenje. William Hill je jedna od najpoznatijih kladionica koja osim klađenja u zemaljskim kladionicama također nudi telefonsko i online klađenje. Činjenica da je William Hill zaista osnovana kao tvrtka očituje se i u broju zemaljskih poslovnica, u Velikoj Britaniji i Irskoj - 2300. William Hill svakodnevno obrađuje više od milijun oklada!

Web stranice William Hilla dostupne su na važnijim svjetskim jezicima, kao što su engleski, španjolski, francuski, grčki i kineski. Ako se želite kladiti preporučujemo vam da znate osnove jednog od tih jezika. Ubrzo nakon što se prebacite na www.williamhill.com pažnju će vam privući sjajno dizajnirana web stranica i user-friendly okruženje.

Nakon što kliknete na link "Join Now" možete se prijaviti za klađenje. Jednostavno ispunite nekoliko osnovnih podataka i odaberite valutu - britanska funta, euro, američki, australski i kanadski dolar, švedska i danska kruna, švicarski franak i još mnoge druge. Ipak, preporučujemo eure.

Sljedeće što morate učiniti je uplatiti novac na račun. Ovo je najbolje učiniti debitnom ili kreditnom karticom. Minimalni ulog je 80 kuna, maksimum iznosi skoro 900.000 kuna. Druga mogućnost je da koristite Moneybookers elektronsku lisnicu s minimalnim depozitom od 80 kuna i maksimalnim od 80.000 kuna. Bankovni transfer je treće rješenje, ali na ovaj način morate platiti visoke naknade vašoj banci. Sama kladionica ne naplaćuje nikakve naknade za uplate.

Isplata se vrši na isti način – na vašu kreditnu karticu, bankovnim transferom ili se novac šalje na vašu Moneybookers elektronsku lisnicu.

Na William Hillu uz već tradicionalni nogomet i tenis, zastupljeni su i mnogi drugi sportovi – američki nogomet, biciklizam, golf, kriket, košarka, boks, bejzbol, rukomet, hokej na ledu, moto-sportovi i brojni drugi. Dostupne su i tzv društvene oklade kao što je politika itd. Nedostatak je što u ponudi nemaju hrvatska natjecanja tog tipa.

Prednosti internet kladionice WilliamHill.com

  • ne plaćate naknade za uplatu novca
  • široka ponuda oklada
  • visoki koeficijenti
  • pregledna web stranica
  • brza i jednostavna navigacija

Nedostaci kladionice WilliamHill.com

  • web stranica nije na hrvatskom jeziku
  • visoke naknade koje naplaćuju banke za uplate transferom
  • nedostaju hrvatski društveni događaji

Wer braucht schon andere Portale, wenn es doch Gamblingcity.net gibt: Hier findest du alle Casino Spiele und Gewinnspiele, die du zu deinem Glück brauchst!

Bonusi na WilliamHill.com

Kladionica William Hill za sada ne nudi nikakve dodatne bonuse.

Kako se registrirati?

Kliknite na link želim se kladiti na William Hillu, registrirajte se, odaberite način plaćanja, a potom i uložite novac na vaš korisnički račun. Od tog ste trenutka u sigurnim rukama slavne britanske kladionice William Hill.

Želim se kladiti na WilliamHill.com!


Servis: Dodaj u omiljene | Tiskaj stranicu | Mapa weba | AKTUALNI BONUSI!